Προσεχώς ντοκιμαντέρ της TM Moto

Πρεμιέρα σε εκθεσιακό χώρο στην Tavullia αναμένεται να κάνει το νέο ντοκιμαντέρ της TM με τίτλο “Με κάθε κόστος”, στις 18 Οκτωβρίου.

Μια πρωτόγνωρη αύρα εξωστρέφειας και ανάπτυξης διαπερνάει τα λίγα τελευταία χρόνια το εργοστάσιο της ΤΜ στο Pesaro της Ιταλίας γεμίζοντας τους φίλους της μάρκας με χαρά και αισιοδοξία. Ενώ αυτές τις μέρες κι από στιγμή σε στιγμή περιμένουμε την επίσημη παρουσίαση των νέων μοντέλων enduro για το 2025 -παρεμπιπτόντως, εδώ να πούμε πως τα νέα μοντέλα enduro θα αποτελούνται από δύο σειρές (“απλά¨και “racing”), κάτι που μας έκανε να πιστεύουμε πως αυτό ήταν αρκετό για να εξαντληθούν οι πόροι του marketing της TM για αρκετό καιρό- ξαφνικά βλέπουμε αφίσα για ένα ντοκιμαντέρ που αφορά την ιταλική εταιρία. Όπως όλα δείχνουν, θα είναι αφιερωμένο στην φιλοσοφία των ανθρώπων του εργοστασίου και σύμφωνα με τα πρώτα teaser (βιντεάκια) που έχουν κυκλοφορήσει θα εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζονται οι μοτοσυκλέτες χωρίς να υπολογίζουν το κόστος (όπως λέει και ο τίτλος). Φυσικά δεν διευκρινίζεται ακόμα αν μιλώντας για κόστος εννοούν μόνο το κατασκευαστικό ή και πιθανόν το εμπορικό που μπορεί να προκύπτει ως αποτέλεσμα της επιμονής στις αρχές των μηχανικών και όχι στις οδηγίες του μάρκετινγκ.

“Σίγουρα οι μοτοσυκλέτες της ΤΜ, τα πλαίσια της και η δύναμη των κινητήρων της, είναι κάτι διαφορετικό, δεν το συναντάς πουθενά αλλού.”

Deny Phillipaerts

Την “αφήγηση” θα συμπληρώσουν σίγουρα και αγωνιζόμενοι που θα μοιραστούν κορυφαίες στιγμές της καριέρας τους όπως ο Ivan Lazarini αλλά και άνθρωποι “κλειδιά” στην εξέλιξη του εργοστασίου όπως ο Deny Phillipaerts και ο Jarno Boano από το team Boano.

Υ.Γ. Αν όντως έχει επιλεχθεί η Tavullia ως τόπος για την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ (δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμα), δεν θα μας εκπλήξει καθόλου αν στην τελετή θα βρίσκεται και εκπρόσωπος της VR46 ή και ο ίδιος ο Valentino Rossi. Η συγκεκριμένη περιοχή είναι η γενέτειρα του Ιταλού θρύλου των αγώνων ταχύτητας, ο οποίος φαίνεται να διατηρεί δεσμούς με την ΤΜ (μοτοσυκλέτες της οποίας βλέπουμε συχνά και στο Ranch).

  • Tags:

Σχετικά άρθρα