Σχετικά με μας

Καλώς ήρθατε στο Enduro24.gr, τον προορισμό σας για τα τελευταία νέα, τους αγώνες και
τις όλες τις εξελίξεις στον κόσμο του Enduro.

Το site στο οποίο θα ήθελε να “μπει” κάθε εντουράς για να διαβάσει άρθρα και να βρει μαζεμένες όλες τις χρήσιμες πληροφορίες που αναζητά.

Το Enduro24.gr φτιάχτηκε για να καλύψει ένα μεγάλο κενό στον ελληνικό ιντερνετικό χώρο. Είναι το site στο οποίο θα ήθελε να “μπει” κάθε εντουράς για να διαβάσει άρθρα αποκλειστικά για το αγαπημένο του χόμπι και να εμπνευστεί για την επόμενη βόλτα του. Να μάθει τα αγωνιστικά νέα της Ελλάδας και του εξωτερικού και να βρει πληροφορίες που ποτέ δεν είχε φανταστεί πως θα διάβαζε σε ένα ελληνικό site.

Εμπνευστής του Enduro24 είναι ο Θοδωρής Ερμήλιος ο οποίος μετράει περισσότερα από είκοσι χρόνια αρθρογραφίας στον χώρο του enduro (μοτοσυκλέτας). Είναι ο μοναδικός Έλληνας δημοσιογράφος που όλα αυτά τα χρόνια είναι “μέσα” στους αγώνες enduro, αρχικά και ως αγωνιζόμενος και στη συνέχεια ως φωτογράφος. Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά ειδικού τύπου της Ελλάδας, με αγωνιστικές ομάδες και μεγάλες εταιρείες στο χώρο των δύο τροχών και των extreme sports γενικότερα.

Η παρουσία του Φώτη Σκαρή στο Enduro24 ήταν επιβεβλημένη. Ο Φώτης είναι ο ορισμός του “εντουρά” καθώς έχει γράψει αμέτρητα χιλιόμετρα με μοτοσυκλέτα και ποδήλατο σε χωμάτινα μονοπάτια, για προπόνηση και αγώνες. Αθροιστικά, στοιχηματίζουμε πως έχει τρέξει τριψήφιο αριθμό αγώνων με “χωμάτινα ελαστικά” (Enduro, Scramble, Trial, Motocross, Downhill, MTB Enduro) αλλά πλεόν δεν τα μετράει ούτε ο ίδιος. Έχει αρθρογραφήσει στα δύο από τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της Ελλάδας (Moto, 0300), συνεχίζει να αρθρογραφεί στο site του Red Bull για θέματα ποδηλάτου ενώ είναι ο δημιουργός της ομάδας Gravity Freaks που “οργώνει” τα βουνά της Ελλάδας κάθε σαββατοκύριακο.

Συχνά στο Enduro24 θα βρίσκετε άρθρα και απόψεις και από τον Γιάννη Τρίγκα. Ο Γιάννης είναι δύο φορές πρωταθλητής Ελλάδας στο enduro και εκτός από την τεράστια εμπειρία του στον εντουράδικο χώρο, έχει εντρυφήσει και στις μοτοσυκλέτες Adventure. Του αρέσει να ψάχνεται με ρυθμίσεις και special εξαρτήματα καθώς και να εντοπίζει λεπτομέρειες και “ψιλά γράμματα” που συνήθως περνάνε απαρατήρητα.