Ducati–Aurora: Δες το video για την επιτυχία τους στο Norra Mexican 1000 Rally

Κυκλοφόρησε από την Ducati USA ένα εξαιρετικό videο που μας μεταφέρει την ατμόσφαιρα από τον θρυλικό αγώνα στην χερσόνησο Baja της Καλιφόρνια.

Τον περασμένο Μάιο, οι άνθρωποι της Ducati είδαν την DesertX Rally, στα χέρια του Alexander Smith, να παίρνει τη δεύτερη θέση στο στο Norra Mexican 1000 Rally, στην πρώτης της συμμετοχή σε τέτοιου είδους αγώνα. Η Ducati Βόρειας Αμερικής για την μετατροπή της DesertX Rally σε αγωνιστική μοτοσυκλέτα, εμπιστεύτηκε την ελληνική Aurora Rally Equipments για κρίσιμα εξαρτήματα όπως ο monoblock πύργος και επιπρόσθετα ηλεκτρικά ενώ χρησιμοποιήθηκε και το μοναδικό ανθρακονημάτινο ρεζερβουάρ της Creations Papadakis που φιλοξενεί το διπλό φίλτρο αέρα της DNA High Performance Filters! Εξαρτήματα δηλαδή που μπορεί να βρει οποιοσδήποτε στον κατάλογο της Aurora Rally Equipment σχετικά με το Ducati DesertX Rally.

Το video της Ducati USA για την επιτυχία της στο Norra Mexican 1000 Rally.

Το NORRA Mexican 1000 Rally

Ο θρυλικός αγώνας (πάλαι ποτέ Baja 1000) είχε διάρκεια έξι ημερών και ξεκίνησε στις 28 Απριλίου. Λίγες μέρες πριν την εκκίνηση του αγώνα, η Ducati Βόρειας Αμερικής είχε ανακοινώσει τη συμμετοχή της στην κατηγορία Pro Rally στην οποία δεν επιτρέπεται η χρήση GPS και έτσι απαιτείται η εγκατάσταση συστήματος (πύργου) για τη χρήση roadbook. Την εξέλιξη αυτού του συστήματος καθώς και όλων των υπόλοιπων απαραίτητων εξαρτημάτων (ρεζερβουάρ, νέα εισαγωγή αέρα κλπ) πραγματοποίησε η Aurora. Ο Alexander Smith ξεκίνησε τον αγώνα πολύ δυνατά κερδίζοντας την πρώτη μέρα και συνολικά 3 από τις 9 ειδικές χάνοντας τελικά από τον Matt Sutherland, που συμμετείχε με μονοκύλινδρη μοτοσυκλέτα, για 48 λεπτά (σε σύνολο αγώνα 22 ωρών).

Μοναδική προβολή για την Aurora

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε εξαρτήματα ελληνικής εταιρείας να έχουν τοποθετηθεί σε μοτοσυκλέτα που συμμετέχει σε αγώνα παγκοσμίου βεληνεκούς. Αυτή τη φορά όμως είναι εντυπωσιακή η προβολή της Aurora τόσο μέσα από το επίσημο video και τις φωτογραφίες της εταιρίας όσο και από τις δηλώσεις ενός υψηλόβαθμου στελέχους όπως ο Jason Chinnock (CEO της Ducati North America) που με αφορμή τον συγκεκριμένο αγώνα έχει δηλώσει: “Οι συνεργάτες μας έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην προετοιμασία της μοτοσυκλέτας γι’ αυτή την μοναδική περιπέτεια. Στην Aurora Rally Equipment είναι πρωτοπόροι στην κατασκευή εξοπλισμού Rally, στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη καινοτόμων εξαρτημάτων τόσο για αγωνιζόμενους όσο και μέσων αναβατών”

Video from Ducati is out and about! Having our gear on Alexander’s DesertX, reaching the 2nd step on the podium in the…

Posted by Aurora Rally Equipment on Friday, October 4, 2024

Σχετικά άρθρα