Welcome Party από τη Beta Hellas και τη Chachagias Racing

Με αφορμή την έλευση στην Ελλάδα των νέων μοντέλων της σειράς “RR Race” η ελληνική αντιπροσωπεία της Beta σε συνεργασία με τη Chachagias Racing διοργανώνουν “Welcome Party” την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στο Χαλάνδρι.

Με Δελτίο Τύπου η Beta Chachagias Racing Team καλεί όλους του φίλους της στην εκδήλωση “Welcome Party” που θα πραγματοποιηθεί στο Le Roi Cafe Bar.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αγωνιστικής ομάδας:

“Σας περιμένουμε στο Le Roi Cafe Bar (Αγίας Παρασκευής 126, Χαλάνδρι) για να δούμε μαζί τις νέες μοτοσυκλέτες της σειράς “Race” της Beta και να σχεδιάσουμε τα πλάνα μας για την νέα εντουράδικη σεζόν ‘24-’25. Μαζί μας θα είναι ο Πανελλήνιος Πρωταθλητής EnduroGP & E3 του 2023, Panos Kakoliris, ενώ θα μπορείτε να δείτε από κοντά και την Beta RR 390 Rally που ετοίμασε η ομάδα μας για την συμμετοχή του Γιώργου Τσίτου στο Hellas Rally 2024. Θα είμαστε εκεί από τις 20:00”

Κοινοποίησε αυτό το άρθρο

Σχετικά άρθρα

QJMOTOR TEST RIDE TOUR 2024 – ΞΑΝΘΗ (10-12 Οκτωβρίου)

To TESTRIDETOUR 2024 της QJMOTOR θα βρίσκεται στην πόλη της Ξάνθης από τη Πέμπτη 10 Οκτωβρίου έως και το Σάββατο 12 Οκτωβρίου και σας προσκαλεί σε μια μοναδική εμπειρία οδήγησης. Ο στόλος των προς δοκιμή μοτοσυκλετών περιλαμβάνει τις ολοκαίνουριες SRT 550S και SRT 700S με τον πιο πλήρη εξοπλισμό άνεσης και τεχνολογίας στην κατηγορία τους, […]