Δες πως λειτουργεί το Crawl Mode (και η όπισθεν) στο Stark Varg

Με το τελευταίο της video, η Stark Future εξηγεί πως δουλεύει το νέο Mode με την όπισθεν, το walk assist και το “κλείδωμα” του πίσω τροχού.

Με το τελευταίο μεγάλο update της Stark Future προστέθηκαν εντυπωσιακές νέες λειτουργίες στο Stark Varg, με ένα πακέτο που περιλαμβάνει και το περίφημο “Crawl Mode”. Στην ουσία πρόκειται για ένα mode αντίστοιχο με το “Walking Assist” που έχουμε δει στα ηλεκτρικά mtb αλλά που πρώτη φορά βλέπουμε σε μοτοσυκλέτα και το οποίο σου επιτρέπει να την άκοπη μετακίνησή της είτε προς τα μπροστά είτε ακόμα και… προς τα πίσω! (αυτό το τελευταίο δεν το είχαμε δει στα ποδήλατα!).

Ενεργοποιώντας το Crawl Mode, η μέγιστη ταχύτητα περιορίζεται σε αυτή του περπατήματος ακόμα και με το γκάζι τέρμα ανοιχτό. Μπορείς να επιλέξεις αν η μοτοσυκλέτα θα κινηθεί προς τα μπροστά ή προς τα πίσω κάτι που κάνει το φόρτωμα της πιο εύκολο από ποτέ ενώ μπορεί να σου λύνει τα χέρια (ή τα πόδια) σε στενά και κατηγορικά μονοπάτια που καταλήγουν σε αδιέξοδο. Επίσης η ενεργοποίηση του Crawl Mode “κλειδώνει” τον πίσω τροχό περισσότερο από ότι το κάνει η 1η ταχύτητα σε έναν σβηστό συμβατικό κινητήρα. Έτσι μπορείς να παρκάρεις τη μοτοσυκλέτα σε εξαιρετικά μεγάλες κλίσεις χωρίς τον κίνδυνο να “γυρίσει” λίγο ο κινητήρας και αυτή να πέσει.

Τι λέτε πως θα περιλαμβάνει το επόμενο update;

Κοινοποίησε αυτό το άρθρο

Σχετικά άρθρα

Ηλεκτροσόκ!

Καβαλάω για πρώτη φορά το ηλεκτροκίνητο Stark και παθαίνω ηλεκτροσόκ συνοδευόμενο από εγκεφαλική θύελλα…