260 αναβάτες απόλαυσαν Plimira στην Καστοριά

Οι παρέες φτιάχνουν ιστορίες και στην Καστοριά η Plimira Racing έγραψε τη δική της ιστορία με την τρίτη εντουροβόλτα στο Βίτσι.

260 αναβάτες πήραν μέρος στην φετινή εντουροβόλτα-αντάμωμα που οργάνωσε η Plimira Racing, μια ομάδα φίλων από την Καστοριά. Στην πανέμορφη περιοχή του όρους Βιτσίου, μέσα σε δάση Οξιάς και Δρυ, στα 2.000m υψόμετρο και με εκκίνηση το Χιονοδρομικό Κέντρο της περιοχής, 50 χιλιόμετρα διαδρομής περίμεναν όσους πιστούς ταξίδεψαν από όλα τα μέρη της Ελλάδας (και όχι μόνο!) για να οδηγήσουν στα πανέμορφα τοπία της περιοχής. Παρά τις δυσκολίες της διαδρομής, η έξυπνη σχεδίασή της επέτρεψε σε όλους να τη δοκιμάσουν έχοντας την επιλογή της εύκολης διαφυγής σε περίπτωση που κάποιος επιθυμούσε να παρακάμψει ένα δύσκολο κομμάτι. Τα ονόματα “Βίτσες”, “Καριόκα”, “Δικαστήριο”, “Καταρράκτες”, “Αμαζόνιος”, “Τακούνι” αλλά και αρκετά ακόμα είναι σίγουρο πως θα μείνουν στη μνήμη όλων όσων ταξίδεψαν μέχρι την Καστοριά και κάνουν όλους εμάς τους υπόλοιπους να ανυπομονούμε για την επόμενη βόλτα.

Αυτή ήταν η 3η εντουροβόλτα της Plimira Racing και, όπως και στις προηγούμενες δύο, δεν υπήρχε κόστος συμμετοχής αλλά αντίθετα μόνο η προτροπή στους συμμετέχοντες για φιλανθρωπική υποστήριξη. Η επιθυμία των οργανωτών εισακούστηκε στο έπακρον και για τον σκοπό αυτό συγκεντρώθηκε μεγάλη ποσότητα από είδη πρώτης ανάγκης που παραδόθηκαν στη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης “Φιλία” για άτομα με Νοητική Υστέρηση και σύνοδες διαταραχές που βρίσκεται στο νομό Καστοριάς.

Προσοχή! Καθώς μέλημα της ομάδας Plimira Racing είναι να αφήσουν τον χώρο της εκδήλωσης όπως ακριβώς τον βρήκαν, οι κορδέλες και τα σήματα της διαδρομής θα αφαιρεθούν άμεσα και δε θα είναι εύκολη η επανάληψη της βόλτα. Αν κάποιος επιθυμεί να επισκεφτεί την περιοχή χωρίς να γνωρίζει τα μονοπάτια, καλό θα ήταν να επικοινωνήσει με τη σελίδα της ομάδας στο Facebook.

Σε περίπτωση που δεν το έχεις κάνει ήδη, δες τα video και τις φωτογραφίες που έχουν ανέβει στη σελίδα της ομάδας και αν δεν ήσουν εκεί τότε σίγουρα θα ζηλέψεις:

Σχετικά άρθρα