Προπόνηση στο χώμα για τον Francesco Bagnaia

Ο ταχύτερος αναβάτης MotoGP™ των δύο τελευταίων ετών προπονείται με μοτοσυκλέτα flat track στο ράντσο της VR46 Riders Academy.

Δεν είναι μυστικό πως οι καλύτεροι αναβάτες από τον χώρο των Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων Ταχύτητας προπονούνται συχνά στο χώμα και φυσικά ο Francesco Bagnaia δεν αποτελεί εξαίρεση. Με το πρωτάθλημα MotoGP™ να έχει το πρώτο διάλειμμα της χρονιάς, ο Ιταλός αναβάτης της Ducati δεν έχασε την ευκαιρία να επιστρέψει στο The Motor Ranch της ακαδημίας του Valentino Rossi και να οδηγήσει στις μοναδικές εγκαταστάσεις του ράντσου. Είναι ξεκάθαρο πως σκοπίμως οι action φωτογραφίες που έχουν επιλεχθεί για τον λογαριασμό του στα social media είναι “καλλιτεχνικά κουνημένες” ώστε να μην φαίνεται με τι μοτοσυκλέτα προπονείται. Μέχρι πρόσφατα η Ducati δεν είχε κανένα θέμα να εμφανίζονται οι αναβάτες της με χωμάτινες μοτοσυκλέτες άλλης εταιρίας και θυμόμαστε τον Jack Miller, ως εργοστασιακό αναβάτη της Ducati να ποστάρει φωτογραφίες από την χωμάτινη προπόνησή του με ΚΤΜ. Ωστόσο φαίνεται πως μετά την απόφαση του ιταλικού εργοστασίου να μπει στον χώρο του motocross και την παρουσίαση της νέας (πρωτότυπης ακόμα) Desmo450 MX, τα δεδομένα άλλαξαν. Έτσι ο Bagnaia ο οποίος βρίσκεται (από όσο μπορούμε να καταλάβουμε) σε μοντέλο παραγωγής ανταγωνιστικής ιαπωνικής εταιρείας, επέλεξε το δρόμο του “της δημιουργικής ασάφειας” προκειμένου να μας δείξει πως πέρασε την Κυριακή του.

Η VR46 Riders Academy ιδρύθηκε το 2013 από τον Valentino Rossi και ο Francesco Bagnaia ήταν ο πρώτος μαθητής που κατέκτησε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (το 2018 στην Moto2)

Σχετικά άρθρα