Παρουσίαση Beta Chachagias Racing Team 2024

Για δέκατη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα Beta Chachagias Racing είναι έτοιμη για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro.

Με τέσσερις ταχύτατους αναβάτες, την υποστήριξη της Chachagias Racing και της Amsoil, μοτοσυκλέτες της ιταλικής Beta και τα φτερααά του Red Bull, η αγωνιστική ομάδα Beta Chachagias είναι έτοιμη για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro 2024 και μας συστήνεται μέσα από τις φωτογραφίες του Enduro24.

Η σύνθεση της Beta Chachagias Racing Team 2024

  • #1 Πάνος Κακολύρης Ε2 – Beta RR 350 Racing
  • #5 Γιώργος Μανωλίδης Ε3 – Beta RR 300 Racing
  • #300 Κωνσταντίνος Γεροντάκης Ε3 – Beta RR 300 Racing
  • #296 Γιάννης Τσιρίγος Ε2 – Beta RR 350 Racing

Στόχος της ομάδας είναι να υπερασπιστεί τον “άσο” και να διεκδικήσει τους τίτλους σε δύο διαφορετικές κατηγορίες του Πανελληνίου Enduro. Σημαντικό ρόλο σε αυτήν την προσπάθεια θα παίξει η πείρα των δύο “παλαιών” αναβατών και ο ενθουσιασμός των δύο νεότερων μελών της.

#1 Πάνος Κακολύρης Ε2 – Beta RR 350 Racing

Είναι μέλος της Beta Chachagias Racing Team από το 2022 και Πρωταθλητής EnduroGP στο Πανελλήνιο Enduro τα δύο τελευταία χρόνια (‘22, ‘23). Έτρεξε τον πρώτο του αγώνα enduro το 2012 και το 2016 είχε την πρώτη του σημαντική διάκριση με την Εθνική ομάδα τερματίζοντας τον αγώνα ISDE στην Ισπανία.

#5 Γιώργος Μανωλίδης Ε3 – Beta RR 300 Racing

Από τους παλαιότερους εν ενεργεία αναβάτες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro και πρωταθλητής στην κατηγορία Ε3 το 2010. Το 2024 θα είναι η τέταρτη χρονιά του με την Beta Chachagias Racing Team και θα τα δώσει όλα για να είναι παρών στο βάθρο και να διατηρηθεί μέσα στην κορυφαία δεκάδα του Πρωταθλήματος.

#300 Κωνσταντίνος Γεροντάκης Ε3 – Beta RR 300 Racing

Είναι ο νεότερος αναβάτης της ομάδας κι ένας από τους ταχύτερους στο Πανελλήνιο Enduro. Το 2021 στέφθηκε πρωταθλητής στην κατηγορία Νέων και φέτος επέστρεψε στην Beta Chachagias Racing Team για να διεκδικήσει τον πρώτο του τίτλο στη “μεγάλη” κατηγορία.

#296 Γιάννης Τσιρίγος Ε2 – Beta RR 350 Racing

Το 2023, μόλις στον δεύτερο του χρόνο ως αγωνιζόμενος enduro, κατάφερε να διεκδικήσει τον τίτλο στο Πανελλήνιο Κύπελλο. Φέτος θα κάνει το ντεμπούτο του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και στόχος θα είναι η συλλογή εμπειριών που θα τον βοηθήσουν να συνεχίσει την εντυπωσιακή του πορεία.

Κώστας Χαχάγιας (team manager): “Από τον πρώτο χρόνο της ομάδας, στόχος μας ήταν πάντα το υψηλότερο σκαλί του βάθρου. Φέτος θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε και πάλι τον “άσο” του Πάνου και να διεκδικήσουμε ξανά τον τίτλο στην Ε2. Η επιστροφή του Κωνσταντίνου Γεροντάκη στην ομάδα μάς γεμίζει αισιοδοξία καθώς αμέσως έδειξε ταχύτατος στη σέλα του αγαπημένου του δίχρονου και πιστεύουμε πως μαζί με τον πολύπειρο Γιώργο Μανωλίδη θα είναι από τους βασικούς πρωταγωνιστές στην Ε3. Η “άνοδος” του Γιάννη Τσιρίγου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μετά την εντυπωσιακή περσινή χρονιά στο Πανελλήνιο Κύπελλο ήταν επιβεβλημένη και πιστεύουμε πως θα τον βοηθήσει να συνεχίσει την εντυπωσιακή και αλματώδη εξέλιξη που παρουσίασε μέσα σε ελάχιστο διάστημα,”

Πρόγραμμα Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro 2024

1ος γύρος: 7 Απριλίου – Τρίκαλα

2ος & 3ος γύρος: 27-28 Απριλίου – Σπάρτη

4ος & 5ος γύρος: 2-3 Νοεμβρίου – Σπερχειάδα

6ος γύρος: 1 Δεκεμβρίου – Άγιοι Θεόδωροι

Σχετικά άρθρα

Ο βασιλιάς της σκόνης

Σε έναν φοβερό και απαιτητικό αγώνα mtb enduro, στα υπέροχα trails του όρους Γουλινά, ο φουλ προπονημένος Σωκράτης Ζώτος σάρωσε κατακτώντας τη νίκη στην κατηγορία Under 21 και στη γενική.