Σαν σήμερα: 20 Μαρτίου

Στις 20 Μαρτίου του 1996 άνοιξε τις πύλες του το 2ο Σαλόνι Μοτοσυκλέτας (ΣΕΦ) ενώ το 2009 πραγματοποιήθηκε η πρώτη νυχτερινή ειδική στην ιστορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro,

1996 – 2ο Σαλόνι Μοτοσυκλέτας ΣΕΦ

Σαν σήμερα, 20 Μαρτίου του 1996 ανοίγουν οι πύλες στο κοινό για το 2ο Σαλόνι Μοτοσυκλέτας που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Στο διαφημιστικό σποτ της εποχής βλέπουμε πως οι χωμάτινες μοτοσυκλέτες παίζουν βασικό ρόλο στην προσέλκυση κοινού η οποία, σύμφωνα με άρθρο στους 2Τροχούς, ξεπέρασε τις 45.000 ( 35.000 εισιτήρια και 10.000 προσκλήσεις).

2009 – 1η νυχτερινή ειδική στο Παγκόσμιο Enduro

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro διοργανώθηκε νυχτερινή Super Ειδική που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το βράδυ. Έτσι άνοιξε ο πρώτος αγώνας της χρονιάς που πραγματοποιήθηκε στην Penafiel της Πορτογαλίας και είδε τους Mika Ahola (HM Honda), Johnny Aubert (KTM) και Ivan Cervantes (action photo -KTM) να παίρνουν τις νίκες στις κατηγορίες Ε1, Ε2 και Ε3 αντίστοιχα.

Σχετικά άρθρα

Ο Steve Holcombe μιλάει στο Enduro24

Ο Βρετανός αναβάτης μάς αναλύει τον τρόπο που δουλεύουν στη Honda, πού υστερεί έναντι του Josep Garcia αλλά και για τις σημαντικότερες αλλαγές που έχουν συμβεί στις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες τα τελευταία χρόνια.